ZMR | Praktijk Roozen - Complementaire Geneeskunde

ZMR

Zell und Milieu Revitalisation naar Dr. Bodo Köhler, internist te Freiburg, in het nederlands "Cel en milieurevitalisatie".

Dit volledig geautomatiseerde apparaat is zowel meet als therapieinstrument. Menselijke meetfouten worden hiermee uitgesloten.
De gevoelige apparatuur meet de variabiliteit van het hartritme en geeft een beeld van de energiehuishouding in de lichaamscellen. (balans tussen energieaanmaak en energieverbruik). Een energetische meting van het bloedvolume geeft een beeld van het zuur-base evenwicht in de matrix (losma- zig bindweefsel), waardoor het water als informatiedrager meer of minder vloeibaar is en de informatieoverdracht snel of traag verloopt.
De vier hoofd ontgiftingsorganen ( lever-nier-long-darm) worden in hun funktie ondersteund.
De overdracht van genezingsbevorderende impulsen, welke het apparaat uit zijn diagnose afleidt, vindt plaats door elektromagnetische en scalargolven en door gekleurd licht.
Zeven basisfunktiesystemen worden steeds in onderlinge samenhang per niveau beïnvloedt. Balansverstoringen worden mede door de ZMR hersteld. De ZMR schept voorwaarden die gebruikt kunnen worden om chronische ziekten tot genezing te brengen en beïnvloed ook de regulatie van de psyche. 

© Praktijk Roozen 2019 Grafisch Ontwerp Kees Kanters   Website Api Design   Ecolines: Noortje Korst